Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade kersen trifle recept
Chocolade kersen trifle recept

Chocolade kersen trifle


Ingrediënten


Bereidingswijze


1/3 van de licht opgeklopte room door anglaise mengen. De chocolade laten smelten en de melk eronder roeren. De muffins in plakken snijden en elke plak bestrijken met kersenconfituur. Hier de bodem van de serveerkom mee bedekken. De rum of kersenlikeur erover verdelen. De uitgelekte krieken over de muffins verdelen en overgieten met de gesmolten chocolade. Hierover de anglaise verdelen en afwerken met de rest van de opgeklopte room. Versier met geraspte chocolade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade kersen trifle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven