Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade peren recept
Chocolade peren recept

Chocolade peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een grote pan met water aan de kook waarin een kleinere pan hangt. Smelt de chocolade in de kleinere pan ( au bain-marie). Neem de pan van het vuur en roer de chocolade glad. Schil de peren maar laat het steeltje aan de vrucht. Leg een vel bakpapier op een bord. Haal de peren een voor een door de chocolade in de pan, zodat ze rondom met een dunne laag bedekt zijn. Zet de peren op het bord, bestrooi ze met een klein beetje oploskoffie en laat ze in een uur hard worden in de koelkast. Zet op 4 borden een peer en schep er een bol roomijs bij.

Serveersuggesties

Lekker met een glaasje café mocca met slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven