Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade schuimpjes-pudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het puddingpoeder glad met 100 mililiter melk. Breng 500 mililiter melk aan de kook, roer er het aangemaakte puddingpoeder doorheen en laat het ca. 1 minuut zachtjes koken. Doe de puding in een vorm, dek hem direct af met vershoudfolie en laat hem afkoelen. Doe de witte chocolade en 30 gram pure chocolade apart van elkaar in de spuitzakjes. Sluit de spuitzakjes af en smelt de chocolade au bain marie. Knip de spuitzakjes spits af. Versier met de witte chocolade de donkere bonbonblokjes en met de donkere chocolade de witte bonbonblokjes. Hak de overige pure chocolade grof. Leg 2 schuimpjes apart en verbrokkel de rest. Klop de slagroom stijf en voeg tijdens het kloppen de vanillesuiker toe. Roer de pudding glad. Spatel de chocolade, de slagroom en de verbrokkelde schuimpjes door de pudding. Versier de pudding met de dobbelsteentjes en de overige schuimkoekjes en bestrooi met cacao.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade schuimpjes-pudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven