Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade Truffels recept
Chocolade Truffels recept

Chocolade Truffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de cacao, poedersuiker en de boter in een kom met een vork tot samenhang verkregen is (maximaal 5 minuten). Zet het even een paar minuutjes (ongeveer 5) in de koelkast, zodat het minder snel smelt. Maak een poedermengsel met de andere cacao, poedersuiker en hagelslag. Haal de massa uit de koelkast en draai er kleine balletjes van en rol ze meteen in het poedermengsel. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven