Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademousse recept
Chocolademousse recept

Chocolademousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de creme tot het kookpunt. Dan het vuur uit zetten en de stukjes chocolade erdoor roeren. Splits de eieren en roer de dooiers en de afgekoelde chocolade erbij. Goed er doorroeren. Eiwit stijfkloppen met de basterdsuiker. De slagroom stijfkloppen. Daarna eerst het eiwitmengsel door de chocoladesaus doen en daarna de slagroom erdoor heen mengen. 2 uurtjes in de koelkast laten opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolademousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven