Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladepudding extra recept
Chocoladepudding extra recept

Chocoladepudding extra


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de cacao, ma´zena, suiker en het zout.
Maak daarna met een gedeelte van de koude melk een glad papje.
Kook de rest van de melk.
Roer het cacaomengsel beetje voor beetje door de melk wanneer deze bijna aan de kook is.
Laat het geheel al roerend een minuutje of twee zachtjes doorkoken.
Spoel een puddingvorm om met koud water en giet hier de pudding in.
Laat het goed afkoelen.

Serveersuggesties

Als je geen velletje op de pudding wilt kun je de pudding, direct nadat het in de puddingvorm is gegoten, afdekken met vershoudfolie. Lekker met slagroom of vanillesaus.

Allergenen Informatie

Voor dit chocoladepudding extra recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven