Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladetaart met peren recept
Chocoladetaart met peren recept

Chocoladetaart met peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een springvorm van 20 cm doorsnede, bekleed die met bakpapier en vet de randen in. Week de amaretti 's ongeveer 20 min. in de likeur. Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water of in de magnetron. Roer van het vuur af de boter en de eierdooiers erdoor. Laat het mengsel dan afkoelen. Klop de slagroom half stijf en spatel dit door het chocomengsel. Leg om en om lagen geweekte koekjes en chocomengsel in de vorm. Eindig met een laag chocomengsel. Laat de taart ongeveer 5 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi daarna vlak voor het opdienen met poedersuiker en cacao mengsel en leg daar de partjes peer boven op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladetaart met peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven