Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroen-kwarkmousse recept
Citroen-kwarkmousse recept

Citroen-kwarkmousse


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Week de gelatine in een kom met ruim koud water
Boen 1 citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers alle citroenen uit en meet 75 gram citroensap af. breng in een steelpan het citroensap met de suiker tegen de kook en los de suiker op.
neem de pan van het vuur.
los alroerende de gelatine in het warme citroensap op. Laat 10 minuten afkoelen
Klop intussen de slagroom lobbig. Roer de kwark door het citroensap. Voeg de citroenlikeur en de citroenrasp toe. Spatel de slagroom er luchtig door. Schep de mousse in de puddingvormpjes en zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast om op te stijven.
Houd de mousses een paar tellen in warm water, leg er een bord op en keer ze. Verdeel de frambozen over de mousses en bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroen-kwarkmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven