Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroen-limoenijs recept
Citroen-limoenijs recept

Citroen-limoenijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng water en suiker in een pan en verwarm al roerend tot de suiker is opgelost. Aan de kook brengen. Temper het vuur en laat het mengsel 10 minuten doorkoken daarna af laten koelen. Voeg citroen- en limoensap toe aan de afgekoelde suikersiroop en daarna in een lage diepvrieschaal schenken. Laat het mengsel 1 uur bevriezen, of tot het stevig, maar niet massief is. Schep het in een keukenmachine of klop met een elektrische mixer.

Serveersuggesties

Pureer voor frambozenijs 200 gram verse of ontdooide frambozen. Zeef de pitjes eruit. Gebruik slechts de helft van het citrussappen en voeg de frambozenpuree samen met het sap toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroen-limoenijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven