Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citruspuddinkje met ananas-vruchtencompote recept
Citruspuddinkje met ananas-vruchtencompote recept

Citruspuddinkje met ananas-vruchtencompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gelatine minimaal 5 minuten weken in ruim koud water. Breng 2 eetlepels water aan de kook en los de fijngeknepen gelatine van het vuur af hierin op. Klop de slagroom stijf. Schep de yoghurt voorzichtig van de compote af en roer de yoghurt door het gelatinemengsel. Spatel de slagroom erdoor. Verdeel het yoghurtmengsel over 4 met koud water omgespoelde vormpjes, (inhoud ca. 1,25 deciliter). Laat ze 2,5 uur in de koelkast opstijven. Houd de vormpjes enkele tellen in heet water. Stort de puddinkjes en schep de compote erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit citruspuddinkje met ananas-vruchtencompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven