Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Clafoutis van perziken recept
Clafoutis van perziken recept

Clafoutis van perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de perziken en snijd ze in vieren. Bewaar ze. Maak het deeg door in een schaal het meel, de suiker en het zout te mengen. Voeg er de eieren aan toe en al roerend de melk. Het moet een soort pannenkoekendeeg vormen. Verdeel de perziken over de bodem van een van te voren met boter ingesmeerde (vlaai)vorm en giet daarover het deeg. Bestrooi het deeg met de vanillesuiker. Zet de schaal een dertigtal minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Het deeg moet goudgeel zijn geworden. Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit clafoutis van perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Clafoutis van perziken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel eieren gaan er in de clafoutis? Dank voor je reactie.
    Janneke gaf dit recept op 18 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven