Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Compote van tutti frutti in rode wijn recept
Compote van tutti frutti in rode wijn recept

Compote van tutti frutti in rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tutti frutti laten uitlekken en in een pan met dikke bodem gieten. De wijn, kruidnagelen en kaneelstokje toevoegen totdat de massa is bedekt. De wijn aan de kook brengen en vervolgens 10 minuten laten sudderen. De kruidnagelen en het kaneelstokje verwijderen. Als het vocht te dun is, laten binden met allesbinder, maizena, of aardappelmeel. De compote af laten koelen en serveren in 4 aparte glazen. Lekker met een toefje slagroom of yoghurt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit compote van tutti frutti in rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven