Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crème karamel met druiven recept
Crème karamel met druiven recept

Crème karamel met druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Karameliseer 90 gram suiker in een pan goudbruin. Giet het sinaasappelsap erbij en los de karamel al roerende op. Vet 4 ovenvaste vormpjes (inhoud 150 mililiter) in met een beetje boter en giet de vloeistof erin. Laat ze afkoelen. Scheid 4 eieren. Klop 1 ei, de eidooiers, de slagroom, de melk en 60 gram suiker met de mixer tot een romige massa, Verdeel de massa over de sinaasappelkaramel in de vormpjes. Zet de vormpjes in een ovenschotel en vul deze tot ca. 1 cm onder de rand van de vormpjes met heet water. Bak ze ca. 50 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Maak de druiven schoon, halveer ze en verwijder de pitten. Stort de creme karamel op de bordjes en garneer de desserts met citroenmelisse en de druiven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crème karamel met druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven