Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Delikatessetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verpulver de speculaaskoekjes met behulp van een keukenrol en vermeng met de boter zodat je een plakkerige massa bekomt. Breng die massa aan in een springvorm van 20 cm. Druk goed aan. Gelatineblaadjes weken in koud water en oplossen in 1 deciliter heet water. Voeg suiker bij en laat even afkoelen. Klop de kaas los met citroensap en vanillesuiker. Voeg gelatine toe en goed roeren. Klop de slagroom stijf en vermeng met de kaas. Doe het beslag in de springvorm boven op de koekjes en laat 2 uur opstijven Ontvorm en versier met vruchten eventueel slagroom!

Allergenen Informatie

Voor dit delikatessetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven