Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Druif-citroen Trifle (van restjes)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak met de melk 200 mililiter of 300 mililiter (naar gelang je smaak/hoeveelheid)custard zoals de bereidingswijze op het pak.
Laat dit flink afkoelen, terwijl je onderstaande verder doet, maar het mag niet opstijven!
Kook ook de gelatine zoals op de verpakking. Laat ook dit sterk afkoelen.
Gebruik een mooie hoge glazen kom of uitgewassen Monabeker en leg daar op de bodem de druiven en de stukjes koek of cake (2 cm groot) Maak een mooi laagje van ongeveer 2 vingers hoog.
Giet hierover de gelatine. Plaats de beker in de vriezer zodat de gelatine kan uitharden.
Als dit zover is doe er dan de custard op. Als deze te heet is zal hij door de gelatine zakken, dit is niet vies, maar niet zo mooi.
Zet de beker weer in de koelkast om op te stijven.
Klop nu de slagroom met ietsie suiker tot halfgeslagen room.
Voor het opdienen van het dessert doe je de slagroom over de gehele bovenzijde, eventueel nog een druifje erop.
Je kunt door de kom zien wat je gemaakt hebt. Een verrassende combinatie aan smaken, kleuren en texturen, maar ook zo lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit druif-citroen trifle (van restjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven