Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Druivencrumble met hazelnoten recept
Druivencrumble met hazelnoten recept

Druivencrumble met hazelnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de druiven over 4 ingevette lage ovenvaste schaaltjes. Meng de bloem, hazelnoten, basterdsuiker, kaneelpoeder en kruidnagelpoeder. Voeg de boter toe en meng dit met de vingers door het bloemmengsel totdat een korrelig geheel ontstaat (crumble). Verdeel de crumble over de druiven en zet de schaaltjes 40 minuten in de oven op 180 graden C. Serveer de crumble met de lobbig geklopte room.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit druivencrumble met hazelnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven