Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Druivengelei recept
Druivengelei recept

Druivengelei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng in een steelpan 200 ml druivensap en het kaneelstokjes aan de kook. Draai het vuur uit en laat 10 minuten trekken.
Week intusssen de gelatine ca. 5 minuten in een kom met ruim water.
Verdeel de druiven over 4 wijnglazen.
Verwijder het kaneelstokje en breng het sap opnieuw aan de kook.
Haal de pan van het vuur.
Knijp de gelatine goed uit en los het alroerende op in het warme sap.
Meng de rest van het druivensap erdoor. Verdeel het sapmengsel over de wijnglazen.
Laat de gelei in de koelkast in ca. 3 uur opstijven.
Garneer met de chocoladevlokken

Allergenen Informatie

Voor dit druivengelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven