Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Druivenwijngelei recept
Druivenwijngelei recept

Druivenwijngelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gelatine weken in koud water. Verhit de wijn, het druivenap en de suiker en roer totdat de suiker volledig is opgelost. Los de gelatine op in het sap. Was en droog de druiven, houd een paar druiven apart en verdeel de rest over 4 glazen (inhoud ca. 200 mililiter). Giet het sap in de glazen en laat het minimaal 4 uur in de koelkast staan (een nacht is aan te raden). Hak de amandelen grof, halveer de overige druiven. Klop de slagroom half stijf en leg een toef slagroom op de gelei. Strooi tenslotte de amandelen en de halve druiven over de druivenwijngelei.

Allergenen Informatie

Voor dit druivenwijngelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven