Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eva's Flan recept
Eva's Flan recept

Eva's Flan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een ovenschaal (8,5 deciliter) in. Meng de appels met de suiker, het citroensap en de sultanarozijnen. Doe het mengsel in de ingevette schaal. Klop de boter met de kristalsuiker tot een bleek mengsel. Voeg langzaam het losgeklopte ei toe. Spatel het bakmeel er voorzichtig door. Roer vervolgens de melk erdoor tot een licht romig mengsel is ontstaan. Verdeel het mengsel over de appels en strooi het amandelschaafsel erover. Bak het gerecht in 42.5 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius tot de bovenkant goudbruin is. Serveer de flan heet met (custard)vla en slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eva's flan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven