Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Flensjes met ananas bavaroisijs en pina colada saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bavarois:
De gelatine in water weken. 1 dl ananaspuree verwarmen. Gelatine door de ananaspuree roeren. 1 1/2 dl ananaspuree erdoor roeren. In een bak met ijs de gelatine lobbig laten worden. In een kom de slagroom met wat suiker stijfkloppen. Slagroom door gelatinemengsel roeren en iets laten opstijven tot het spuitbaar is. Op twee stukken plastic twee rollen spuiten van ongeveer 28 centimeter en oprollen. In diepvries laten bevriezen.
Saus:
Dooiers met suiker romig kloppen. In een pan 1/4 dl ananaspuree, rum en kokosmelk aan de kook brengen. Helft van dit mengsel aan de eieren toevoegen. Terug in pan schenken en al roeren zachtjes verwarmen tot vla. Laten afkoelen.
Afwerking:
Van de flensjes de zijkant afsnijden tot 7 cm. IJsrollen in stukken van 7 cm snijden. In flensjes rollen. Op 4 bordjes verdelen en garneren met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit flensjes met ananas bavaroisijs en pina colada saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven