Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frisse tiramisu recept
Frisse tiramisu recept

Frisse tiramisu


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Scheid de eieren, klop het eiwit stijf, de eigeel met de suiker. Klop de slagroom.
Schep de eiwit,eigeel,slagroom en de mascarpone luchtig door elkaar. Doe de sap van een halve citroen en 1 druppel aroma door het mengsel.
Neem een hoge schaal en bedek de bodem met een laagje mascarpone mengsel. Vervolgens doe je de koffie en de amaretto in een andere schaal, doop een voor een een lange vinger hier in en leg deze op het mengsel tot te eerste laag bedekt is. Doe dan weer een laagje mascarpone mengsel daarna weer lange vinger enz tot alles op is de bovenste laag moet bestaan uit de mascarpone mengsel en bestrooi deze met wat cacao. Zet hem nog een uurtje in de koeling en dan:

eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frisse tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven