Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitcoupe met prosecco recept
Fruitcoupe met prosecco recept

Fruitcoupe met prosecco


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer 3/4 van de aardbeien, snijd de rest in vieren. Snijd de kiwi's in vieren, schil z en halveer 3/4 van de kiwistukken. Snijd de rest in plakjes. Snijd de banaan in plakjes. Leg de muntreepjes op elkaar en snijd ze in reepjes. Meng voor de volwassenen de halve aardbeien en dikke kiwistukjes met de munt blaadjes. Meng voor de kinderen het kleingesneden fruit met plakjes banaan. Schep in 6 glazen (4 volwassenen, 2 kids) een bol aardbeien sorbetijs Schenk op het ijs voor de volwassenen een theelepel sweet chilisaus. Schep ze vol met het aardbeien, kiwi, muntmengsel en schenk er de koude bruiswijn op. Schenk in de kinderglazen een scheutje aardbeienpuddingsaus, schep ze vol met het aardbeien, kiwi, banaan mengsel en schenk er citroen-prikwater op. Serveer met dikke rietjes en lange lepels.

Allergenen Informatie

Voor dit fruitcoupe met prosecco recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven