Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitspiesjes met kokossaus recept
Fruitspiesjes met kokossaus recept

Fruitspiesjes met kokossaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak 12 spiesjes door aan elk stokje drie stukjes fruit te prikken(geen ananas). Laat in een koekenpan een eetlepel boter smelten,met twee eetlepels suiker en bak er de spiesjes in. Leg ze op een schaal. Bak in het zelfde bakvet ook de stukjes ananas, flambeer met 3 eetlepels rum en pureer het geheel, met 4 eetlepels kokosmelk. Schenk het sausje over de spiesjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitspiesjes met kokossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven