Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruittrifle met popcorn recept
Fruittrifle met popcorn recept

Fruittrifle met popcorn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom 1 theelepel suiker en de koekkruiden door elkaar.
Verhit de olie in een kleine pan met deksel. (test of de olie heet genoeg is door 2 korrels mais in de pan te doen, als de korrels gaan draaien is de olie heet genoeg. Zet het vuur laag en schud de pan heen en weer. Wacht tot het poppen ophoudt. Schep de popcorn door het suikermengsel.
Houd de helft van de frambozen heel en meng ze met de partjes mandarijn. Pureer met een staafmixer of blender de rest van de frambozen met 1 theelepel suiker tot moes.
Vul 4 coupes met de helft van het fruit, een laag yoghurt en een laag frambozenmoes, verdeel de rest van het fruit erover en garneer met de popcorn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruittrifle met popcorn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven