Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebakken appels met cheesecake en karamelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de bovenkant van de appels en hol ze uit.
Meng in een kom de roomkaas met de suiker tot een glad mengsel. Voeg daarna de vanille, het ei en de kaneelpoeder toe en roer dit goed door.
Vul de appels met driekwart van dit mengsel.
Zet de appels in een ovenschaal en bak ze ca. 20 minuten tot de cheesecake gestold is.
Laat de gevulde appels afkoelen tot kamertemperatuur.
Giet er wat karamelsaus over en garneer met de noten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken appels met cheesecake en karamelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven