Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde perzik recept
Gegratineerde perzik recept

Gegratineerde perzik


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de perziken uitlekken in een vergiet en zet ze naast elkaar in een lage ovenschaal. Halveer de citroen en pers hem met de hand boven de perziken uit. Bestrooi de perziken royaal met poedersuiker, strooi de amandelen erover en strooi er weer een beetje poedersuiker over. Schuif de schaal vlak voor het serveren ca. 10 cm. onder een hete gril en laat de perziken in ca. 3 min. kleuren. Schep met 2 eetlepels op 4 borden elk 3 ovaaltjes cappuccino-bavarois en zet de perziken ertussen. Garneer met toefjes slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde perzik recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven