Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekarameliseerde babyananas recept
Gekarameliseerde babyananas recept

Gekarameliseerde babyananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de ananas halveer het vruchtvlees. Snijd de harde kern weg en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Leg ze op een grootbord. Bewaar de ananas afgedekt in de koelkast. Stamp in een vijzel 2 eetlepels suiker met de kruiden fijn of maal de kruiden en de suiker fijn met de staafmixer. Doe de resterende suiker, de kruidensuiker en de boter in 3 aparte likeurglaasjes. Zet de glaasjes op een bord. Smelt de boter en bak de ananasschijfjes lichtbruin. Bestrooi de ananas met suiker en laat het fruit onder de hete grill karameliseren. Leg ze bij de glaasjes op het bord en schep er een bol vanilleijs bij. Bestrooi het gerecht met wat kruidensuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekarameliseerde babyananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven