Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekaramelliseerde perziken met mascarpone recept
Gekaramelliseerde perziken met mascarpone recept

Gekaramelliseerde perziken met mascarpone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mascarpone met wat basterdsuiker en vanillesuiker tot glad mengsel roeren. Bitterkoekjes klein knippen of snijden. Beetje boter in een koekenpan doen. Basterdsuiker erbij en laten karamelliseren. Uitgelekte perziken erin doen en rondom bruin bakken. Leg de perziken met de open kant naar boven op een bordje (2 p. p. ). De bitterkoekjes ook even in de koekenpan karamelliseren. Schep in elke perzik wat van de bitterkoekjes. En doe op elk bordje een schep mascarponesaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gekaramelliseerde perziken met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven