Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde ananas met vanilleroom recept
Gemarineerde ananas met vanilleroom recept

Gemarineerde ananas met vanilleroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de ananas en snijd hem in vieren. Haal de harde kern uit de ananas. Snijd de ananas in schijven en leg deze in een vorm. Roer de rum, het limoensap en de suiker door elkaar. Bedruip de ananas met de marinade. Laat de ananas minstens 15 minuten marineren. Rooster de kokos en laat afkoelen. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Verdeel de ananas met de rummarinade en de slagroom over 4 bordjes. Garneer met de kokos en de citroenmelisse.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde ananas met vanilleroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven