Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde bosvruchten met muskaatwijn recept
Gemarineerde bosvruchten met muskaatwijn recept

Gemarineerde bosvruchten met muskaatwijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rits de bessen van de takjes en maak ook de rest van het fruit schoon. Verwarm het druivensap maar laat het niet koken. Los er de suiker in op en haal van het vuur. Voeg de wijn en het fruit toe. Dek af en zet koel weg. Dien lauw op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde bosvruchten met muskaatwijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven