Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemberpeertjes met kaneelijs recept
Gemberpeertjes met kaneelijs recept

Gemberpeertjes met kaneelijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes, maar laat ze heel. Zet op in een grote pan met wijn, suiker, citroensap en –schil en de helft van de gemberplakjes. Schenk er water bij tot de peertjes net onder staan. Breng tegen de kook aan, zet het vuur laag en laat de peertjes 2 uur zachtjes koken. Haal van het vuur en schep de overgebleven gemberplakjes erbij. Laat de peertjes in het kookvocht afkoelen. Serveer met een flinke bol kaneelijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemberpeertjes met kaneelijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven