Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde bessen met amandelcrème recept
Gemengde bessen met amandelcrème recept

Gemengde bessen met amandelcrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe voor de amandelcrème de amandelen en slagroom in een pan, breng ze aan de kook en kook ze ca. 15 minuten op laag vuur. Laat de amandelroom afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden (voorverwarmen bij een hete luchtoven en gasoven is niet nodig)
Roer de eieren en de suiker erdoor en meng alles goed.
Vul 4 kleine ingevette ovenschaaltjes met het slagroom mengsel
Zet ze au bain marie in een schaal in de oven en laat in ca. 45 minuten de room stollen.
Pureer ondertussen 300 gram aardbeien druk ze door een zeef en breng ze op smaak met poedersuiker.
Laat de amandelcrème goed afkoelen.
Verdeel de puree over 4 bordjes stort de amandelcrème erop, zoek de bessen uit, maak ze schoon, Was de frambozen niet) en schik ze rond de amandelcrème,
Bestuif met poedersuiker en garneer met blaadjes citroenmelisse

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemengde bessen met amandelcrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven