Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde vruchtenrisotto recept
Gemengde vruchtenrisotto recept

Gemengde vruchtenrisotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit water, suiker en 2 bakjes frambozen in een pan en laat 5 minuten zachtjes koken. Pureer het mengsel en houd het heet. Verhit de boter en sauteer kort met kaneelpoeder. Voeg de rijst toe en roer alles om. Giet de rode wijn erbij en laat het mengsel zachtjes koken tot het vocht is opgenomen. Voeg de frambozensiroop toe aan het rijstmengsel 2,5 deciliter per keer en roer goed na elke toevoeging voordat je meer siroop toevoegt. Voeg, als de risotto verzadigd is, de schoongemaakte bosbessen, bramen en resterende frambozen toe en roer alles voorzichtig om. Serveer de risotto in kommen en garneer met slagroom en strooi er de bruine suiker over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemengde vruchtenrisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven