Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte appels recept
Gepofte appels recept

Gepofte appels


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


1 dag van te voren: week het gedroogde fruit een nacht in bronwater water.
Het moet goed onder water staan.
Van dit water gebruik je 125 milliliter voor de bereiding.


Was de appels en verwijder het klokhuis.
Zet de appels in de pot van de slow cooker.

Haal het geweekte fruit uit het water en pureer het en doe de suiker en het kaneel er door.
Vul de appels met de puree.

Schenk 125 ml van het weekvocht bij de appels en laat op stand low 4 uur garen af en toe even kijken of de appel eerder gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte appels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven