Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepureerde aardbeien met mascarpone recept
Gepureerde aardbeien met mascarpone recept

Gepureerde aardbeien met mascarpone


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pureer de aardbeien in een blender met de rest van de ingrediŽnten. Ik zeef dit niet omdat ik het lekker vind wat structuur te proeven, maar als je daar niet van houdt, kun je de puree door een zeef passeren, krijg je 'n soort aardbeien soep. Zet minimaal 1.5 uur in de koelkast. Meng de mascarpone met de gember en de gember siroop. Serveren: verdeel de puree over 4 borden en leg er 3 toefjes mascarpone op. versier met een blaadje mint.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepureerde aardbeien met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven