Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde gedroogde perziken recept
Gestoofde gedroogde perziken recept

Gestoofde gedroogde perziken


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de perziken 1 nacht weken in de rooibosthee. Doe het weekvocht van de perziken en de perziken in een pan en kook de perziken gaar maar nog niet tot moes. Voeg 15 minuten voor dat de perziken gaar zijn het kaneelstokje toe. Maak van de custard, suiker en een beetje water een glad papje en voeg dit aan de perziken toe. Laat alles binden tot de dikte van een compôte.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde gedroogde perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven