Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde bananenmuffins recept
Gestoomde bananenmuffins recept

Gestoomde bananenmuffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd met behulp van een ontbijtbordje 2 cirkels uit het bananenblad en snijd ze doormidden. Vorm de halve cirkels tot kegels door de punten naar elkaar toe te vouwen. Zet de kegels vast met een papaerclip en zet ze rechtop in hittebestendige glazen. Breng in een wok of wijde pan een laag water aan de kook en zet een stoomrekje boven het water in de pan. Prak in een kom de banaan fijn en meng het ei, 1 eetlepel limoensap, de kokosmelk, ma´zena, kokos, suiker en zout erdoor. Vul de kegels met het bananenmengsel. Zet de glazen op het stoomrekje. Leg het deksel op de wok en stoom de muffins in 15 minuten gaar. Laat de muffins in het bananenblad afkoelen. Maak het fruit schoon en snijd het in stukjes. Meng het fruit in een kom met de rest van het limoensap. Serveer de muffins met de fruitsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde bananenmuffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven