Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde perziken recept
Gevulde perziken recept

Gevulde perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven op 180 graden celsius. Vet een ovenvaste schaal in met boter. Snijd de perziken door de helft en verwijder de pitten. Maak het gat waar de pit zat wat groter met een mes en bewaar het weg gesneden vruchtvlees in een schaal.
Voeg de amandelen, amaretti, amaretto, citroenschil en de helft van de boter bij het weggesneden vruchtvlees en prak het met een vork. Vul de perzik halfen met het mengsel en plaats ze in de ovenschaal.
Verspreid de resterende boter over de perziken en strooi de cacao erover. Schenk de wijn in de ovenschaal en bak het in de oven voor 30 minuten totdat het goudbruin is.
Serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven