Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde perziken met hazelnoten en chocolade recept
Gevulde perziken met hazelnoten en chocolade recept

Gevulde perziken met hazelnoten en chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de perziken en halveer ze. Verwijder de pit en haal het vruchtvlees eruit met een bolletjessteker. Houd rondom eemn rand van 5 mm over. Leg de perziken met de holtes naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de holtes met bruine suiker. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Hak het achtergehouden vruchtvlees fijn en meng dit met de overige ingredienten van de vulling, behalve de hele hazelnoten en de suiker. Verdeel de vulling over de uitgeholde perziken, leg op elke perzik een hazelnoot, bestrooi met extra bruine suiker en bak op 180 graden C. in de voorverwarmde oven ca. 25 minuten. Serveer op kamertemperatuur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde perziken met hazelnoten en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven