Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glace tropical recept
Glace tropical recept

Glace tropical


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ananas fijn. Verkruimel de bitterkoekjes. Druk de bananen met behulp van een vork tot moes. Voeg de jus d'orange toe met het citroensap. Meng alles door elkaar. Vermeng de suiker met de slagroom en klop deze half stijf. Vermeng het fruit met de slagroom en giet dit in een cakevorm. Dek af met plasticfolie. Haal het ijs na 1,5 uur nog even uit de vriezer en schep alles nog een keer om zodat de vruchten goed verdeeld zijn. Laat het ijs minstens 6 uur in de vriezer staan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit glace tropical recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven