Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glazig fruit recept
Glazig fruit recept

Glazig fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het fruit in gelijke stukjes. Week de gelatine 2 minuten. Maak de thee op smaak met citroensap en honing. Los de gelatine op in de thee en laat het geheel al roerend afkoelen. Vet 4 glaasjes van 2 deciliter in met zonnebloemolie. Leg een laagje perziken, dan meloen en als laatste aardbeien in de glaasjes. Schenk de thee erover en laat ze afgedekt 1,5 uur in de ijskast opstijven. Snijd de rand los en stort het fruit op 4 kleine bordjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit glazig fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven