Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grand dessert recept
Grand dessert recept

Grand dessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Amandeltaartjes : Verwarm de oven voor op 200 graden C. Ontdooi het bladerdeeg en halveer de plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Vouw de randjes 1/2 cm naar binnen. Meng in een kom het amandelspijs met sinaasappelrasp, eierdooier en custardpoeder. Klop de slagroom lobbig en schep het door het amandelmengsel. Schep het mengsel uit over de deegbakjes en strooi de amandelen en suiker erover. Bak de amandeltaartjes in het midden van de oven in 1 5 minuten bruin en gaar. Laat de taartjes iets afkoelen. Geroosterde perziken : Schil de perziken en snijd elke perzik in 6 parten. Roer de citroenrasp, tijm, honing en olijfolie door elkaar. Bestrijk de perzikpartjes met het mengsel en leg ze op de bakplaat. Verwarm de grill en rooster de perzikpartjes in 5 minuten bruin. Keer ze halverwege. Citroensorbet : Schep in 8 kleine champagneglazen een klein bolletje citroenijs. Verdeel de frambozen en munt erover. Vul de glazen met mousserende witte wijn. Zet de champagneglazen op een bord en plaats er een amandeltaartje en wat geroosterde perziken naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grand dessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven