Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gratin van appel met vanilleroomijs recept
Gratin van appel met vanilleroomijs recept

Gratin van appel met vanilleroomijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden C. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd elke appel in 16 partjes. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de appeltjes dakpansgewijs in de schaal. Klop de kookroom met de dooiers, het kaneelpoeder, de poedersuiiker en de gembersiroop door elkaar en schenk het over de appelpartjes. Zet de schaal ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een bolletje vanilleroomijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gratin van appel met vanilleroomijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven