Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griesmeelpudding met frambozensaus recept
Griesmeelpudding met frambozensaus recept

Griesmeelpudding met frambozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk met de citroenschil en de suiker aan de kook. Roer de griesmeel erdoorheen en laat de melk ca. 5 minuten zachtjes koken. Splits het ei en roer het eigeel door de hete griesmeel. Klop het eiwit met een snufje zout stijf en spatel het door het griesmeel. Spoel 4 vormpjes ( 150 mililiter) om met koud water, giet de griesmeel erin en zet de vormpjes minimaal 4 uur in de koelkast. Maak de frambozen voorzichtig schoon. Leg een paar mooie vruchtjes apart en pureer de rest. Breng de frambozensaus op smaak met vanilesuiker en verdeel hem over 4 borden. Druppel de slagroom over de puree. Stort de pudding uit de vormpjes en garneer met de overige frambozen en melisse.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griesmeelpudding met frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven