Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Puddingvorm

Bereidingswijze

  1. Meng de custard, en kristalsuiker door elkaar met 1 deciliter .
    Gebruik een mooie puddingvorm en zet deze vol met koud water.
    Spoel een kookpan om met koud water en doe daarna de er in.
    Breng de aan de kook en doe de warmtebron naar beneden.
    Roer snel het papje van custard, en met een houten lepel door de .
  2. Flink doorroeren om klontjes te voorkomen.
    Laat de pudding enkele minuten doorkoken.
  3. De pudding is van juiste dikte wanneer je met een houtenlepel een streep kunt trekken die blijft staan.
    Vul de puddingvorm en druk op de pudding een stukje plasticfolie.
  4. Dit voorkomt dat er een velletje op komt.
  5. Goed laten afkoelen en daarna storten op een mooie schaal.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Grootmoeders pudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Wat fijn dat het recept is gebruikt. Het recept van mijn oma( beppe) ze leefde in een tijdperk waarin computers nog niet bestonden. Erg leuk om een reactie te ontvangen. Met een knipoog naar mijn alle... Lees reactie
ma-griet 19 januari 2013
De pudding was heerlijk hoor, goed recept!
18 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
127 kcal
6%508 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
16 g.
18%64 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Grootmoeders pudding