Roomkwark pudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Gelantine 5 minuten weken in koud water.
  2. Vorm licht invetten met boter.
  3. kloppen met en 50 gram basterdsuiker.
  4. Stijfgeklopte aan kwarkmensel toevoegen.
  5. De basterdsuiker over de vruchten strooien in een schaal.
  6. Citroensap in pan verwarmen van vuur nemen en toevoegen.
  7. Lobberig laten worden en toevoegen aan het kwarkmengsel.
  8. Dit in de vorm gieten en glad strijken.
  9. Afdekken met folie en 3 uur opstijven in koeling.
  10. Vorm in bak met heet water dompelen, op bord opleggen en keren.
  11. Vruchten er op en er naast leggen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%702 kcal
Vetten
5 g.
7%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%42 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
2 g.
2%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roomkwark pudding