Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJs Bombe recept
IJs Bombe recept

IJs Bombe


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het ijs uit de vriezer halen en iets laten ontdooien.
Bekleed de kom met plasticfolie,en laat overlappen.
Snijd de cakerol in dunne plakjes.
Bekleed de kom met ongeveer de helft van de plakjes.
Sprenkel ze met amarene sap.
Meng in een kom het slagroom ijs en naar smaak de decoratie spikkels,en schep goed door. Schep in de kom tegen de cakerol zodat een holletje ontstaat,zet terug in de vriezer.
Snijd half potje amarene kersen in grove stukjes,en schep door het aardbeien ij met een eetlepel sap.
Vul de kom tot aan de cake en vouw het overlappende plastic eroverheen en druk iets aan,zet terug in de vriezer voor min 3 uur.

Serveren:
Kom uit de vriezer een paar seconde verwarmen en plastic verwijderen en de bombe op mooi bord zetten.
Garneren rondom met gekookt (afgekoeld )fruit.
Bovenop de vloeibare chocolade spuiten en de vruchtjes met de blaadjes munt leggen.

Serveersuggesties

Het gekookte fruit maak ik zelf in als het goedkoop is of uit de tuin komt,zo heb je altijd iets lekkers voor over ijs of pudding

Allergenen Informatie

Voor dit ijs bombe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven