Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJs met vanillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster het amandelschaafsel snel in een droge pan en zet even weg. Meng de cremekaas met de room en zoetstof en vanille-essence. Leg op elk bord een plak cake, doe hierop 1 of 2 bolletjes ijs en giet wat van de vanille-saus over het ijs en rondom de cake. Bestrooi het geheel met wat amandelschaafsel.

Serveersuggesties

In plaats van borden, kun je dit dessert ook opdienen in een glas. Doe dan eerst wat blokjes cake in het glas, hierop 1 bolletje ijs, dan de saus en tenslotte amandelschaafsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijs met vanillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven