Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJscremetaart recept
IJscremetaart recept

IJscremetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed de bodem van een springvorm van ongeveer 26 cm met plasticfolie en de wanden met aluminiumfolie. Leg de amandelkoekjes op de bodem. Bereid de creme: Klop 3 eieredooiers met de suiker en de vanillesuiker tot een schuimige massa. Klop de room halfvast en daarna het eiwit stijf. Meng alles ondereen. Giet de helft van het mengsel op de koekjes. Vergruizel de meringues over de creme. Giet de advocaat of coulis erop. Leg terug een laag koekjes van de strooper. De rest van het creme-mengsel erop doen. Zet 24 uur in de diepvries. De bovenlaag naar eigen keuze versieren.

Allergenen Informatie

Voor dit ijscremetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven