Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJstaart van Beppe


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vetvrij papier op de bodem van de springvorm leggen.
De lange vingers met de suikerkant naar beneden in de springvorm leggen (bodembedekkend).
Schuimkoekjes brokkelen.
Slagroom met bruine suiker opkloppen.
Gebrokkelde schuimkoekjes er door roeren (niet mixen).
De massa op de lange vingers doen, regelmatig uitstrijken met natte spatel.
Opmaken met hagelslag of wat je zelf leuk en lekker vind.
Springvorm bedekkken en in de vriezer zetten.
Vlak voor het eten uit de vriezer halen en aansnijden.


Voor de liefhebber kun je ook nog wat likeur op de lange vingers sprenkelen.

Allergenen Informatie

Voor dit ijstaart van beppe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven